Un centenar de karatekes participen en la Copa Costa Brava Sant Feliu 2022

Karatekes d'alt nivell s'han trobat a Sant Feliu de Guíxols per participar en la Copa Sant Feliu Costa Brava 2022. Un torneig que permet als esportistes preparar-se pels diferents campionats nacionals i és una de les cites de l'inici de temporada.

El Pavelló de la Corxera de Sant Feliu de Guíxols ha acollit karatekes catalans, andorrans i francesos per competir a la Copa Sant Feliu Costa Brava 2022. Una competició que va reunir un centenar de participants per preparar l'inici de temporada i agafar força de cara als diferents campionats nacionals.

El torneig anava des de la categoria benjamí fins a la sènior amb participants d'alt nivell com la presència de campions del món, campions i subcampions d'Occitània i campions de Catalunya. Al pavelló de la Corxera es van poder veure proves de cata individual, cata per equips i una simulació de combat amb tres persones. També hi va haver les modalitats de combats individuals i per equips, que van permetre veure a Sant Feliu alguns dels millors esportistes en acció.

Després de ser els organitzadors del torneig, el club Dojo de Sant Feliu realitzarà una estada amb el seleccionador francès.

Ara l'objectiu és dur a terme una bona preparació de cara la nova temporada, on esperen obtenir bons resultats als campionats cadet, júnior i sub-21.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports