Enric Gussinyer s'endú la TriPalafrugell

Palafrugell

Data: 23/10/2017

Enric Gussinyer va endur-se la Triatló de Llafranc amb un temps de 2:10:15 per davant de Sergi Lasheras i Oscar Martínez que van tardar 2:13 i 2:14 respectivament. En categoria femenina la primera dona en arribar va ser Cristina Prat amb 2:27:19.

La TriPalafrugell és un triatló de més de 51 quilòmetres organitzada per 100x100 Half en col·laboració amb l'Ajuntament i el Club Triatló local.

Consta de tres trams. Un de 1.500 metres nedant, un de 40 km en circuit tancat  i circular en bici i un tram de 10 km a dues voltes corrent.

La prova de natació i bicicleta eren circular Llafranc - Llafranc passant, en el cas del ciclisme per Palafrugell. La cursa començava a Llafranc i acabava a Palafrugell.

L'organització va establir uns temps límit per completar els diferents trams. 45 minuts per la natació, 1 hora 41 per la bicicleta i 1 hora 20 per la cursa