La primera etapa de la Volta Ciclista 2024 tindrà sortida i arribada a Sant Feliu

Dilluns de la setmana que ve, el dia 18, comença la 103a Volta Ciclista. Un any més, la primera etapa tindrà sortida i arribada a Sant Feliu de Guíxols, però enguany amb un canvi de circuit per la carretera de Tossa i la sortida des del Port.

El dilluns 18 de març de 2024 Sant Feliu de Guíxols viurà un esdeveniment esportiu  d’abast mundial. Acollirà l’etapa inicial de la 103 Volta Ciclista a Catalunya, amb sortida i arribada.

Aquest esdeveniment representarà un volum de més de 4.000 persones a la ciutat, entre esportistes, equips tècnics, acompanyants i afició. 

Enguany hi ha variacions respecte altres edicions. El punt de sortida, conegut amb el nom de Control de Firmes, serà al Port. A més, el circuit varia, ja que els ciclistes arriben des de la carretera de Tossa, passen per davant del Monestir,  recorren l’avinguda Juli Garreta, arriben al mar, fan un tram del passeig, giren a la Rambla i pugen per la carretera de Girona amunt.

Els dos grans moments de la Volta al seu pas per Sant Feliu seran en la primera passada -que es calcula que sigui sobre les 15:15 h-, i l’arribada final, que serà aproximadament a les 16:20h.

L'esdeveniment comporta una seguit d’afectacions en els aparcaments i en el trànsit que es poden consultar aquí. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports