Més de 200 atletes de 13 països al Míting Internacional d'Atletisme de Palafrugell

Palafrugell

Data: 27/05/2022

Més de 200 atletes de 13 països participaran aquest diumenge en el 29è Míting Internacional d'Atletisme que se celebra a l'Estadi Municipal de Palafrugell. Enguany l'esdeveniment esportiu commemorarà el 50è aniversari del Club Atlètic Palafrugell, així com acollirà el Capionat de Catalunya de relleus de les categories sub18, sub20 i sub23.

El 29è Míting internacional d'Atletisme obrirà el programa amb una cursa commemorativa de 1000 metres per celebrar el 50è aniversari del Club Atlètic Palafrugell. Aquesta cursa està reservada a exatletes del club de totes les èpoques i també als actuals atletes màsters de l'entitat. Per tal de reflectir els diversos projectes en què el club ha estat vinculat s'ha proposat que els atletes vesteixin amb les indumentàries històriques de l'entitat.

Acabada la prova commemorativa es donarà pas a les competicions. Proves de 100, 400, 800, 1.500 i 3.000 metres, tanques, salt de llargada, d'alçada i triple salt, llançament de disc i de javelina, i relleus. En totes elles es podran veure atletes d'alt nivell. Seran més de 200 provinents de 13 països diferents.

En relleus, a part dels títols catalans en joc, s'espera l'enfrontament de les seleccions d'Hongria i Senegal als 4x400 masculins, amb equips sobre el terreny força igualats.

Entre els atletes locals es podrà veure en pista el recent plusmarquista estatal màster 65 de salt amb perxa, Salvador Maranges, així com més d'una cinquantena de joves atletes a la recerca de bones marques.

Les proves, que esdevindran de nou a l'Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell, començaran a les 9.30 i acabaran cap a les 14 hores.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports