El Vilartagues i el Guíxols es veuran les cares el 23 de setembre i 10 de febrer

El Vilartagues i el Guíxols es veuran les cares el 23 de setembre i 10 de febrer
23 de setembre i 10 de febrer són dies que haurien d'estar marcats amb lletres d'or al calendari del futbol ganxó. Sant Feliu de Guíxols viurà dos dèrbis històrics entre el Guíxols i el Vilartagues després que l'equip de José Cabrera pugés el passat mes de maig.

La Federació Catalana de Futbol ha fet públic el calendari de Segona Catalana. La lliga començarà el 2 de setembre i s'acabarà el 26 de maig.  El Guíxols obrirà foc  a domicili contra el Porqueres mentre que el Vilartagues rebrà la visita de l'Abadassenc.

El primer partit a fora dels vilartaguins serà a La Garrotxa contra el Bosc de Tosca i el Guíxols debutarà a casa contra el Caldes de Malavella.

El Guíxols acomiadarà la temporada contra el Camprodon mentre que el Vilartagues jugarà contra el Base Roses a casa.

Ambdós equips hauran de jugar contra cinc equips de la Garrotxa, 4 del Gironès, 3 de l'Alt Empordà, 2 de la Selva i un del Ripollès.

Derbi d'alt voltatge també Tercera Catalana

Si a Segona Catalana es viurà un derbi d'alt voltatge a Tercera Catalana també saltaran espurnes. Palafrugell també viurà un enfrontament ciutadà entre el Palafrugell i el Sauleda,. Els primers van baixar a Tercera i els segons van pujar de Quarta.

El primer partit es disputarà l'11 de novembre a La Sauleda i el segon el set d'abril. A banda d'aquests dos equips baixempordanesos a la categoria també hi ha el Calonge, el Sant Antoni i l'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports