Els Jocs Olímpics i el Campionat Europeu, principals reptes de l'atleta Adel Mechaal

Palamós

Data: 05/03/2020

L'atleta palamosí Adel Mechaal ha revalidat el títol de Campió d'Espanya d'atletisme en la final dels 3.000 metres en pista coberta que es va disputar a Ourense, Galícia. Mechaal va marcar un temps de 8:15:76, en una cursa disputadíssima que va sentenciar amb l'última volta a la pista de 200 metres.

Ara els seus objectius principals són els Jocs Olímpics de Tokio, que espera que se celebrin amb normalitat, i el Campionat Europeu d'Atletisme de París, que tindrà lloc l'última setmana d'agost. La tercera meta que tenia marcada al calendari aquest 2020 era el Mundial d'Atletisme 'Indoor', que es tenia que celebrar a la Xina i que s'ha posposat fins al 2021 per risc de Coronavirus.

Abans de revalidar el títol Mechaal va patir una hèrnia de disc que no l'ha deixat entrenar amb normalitat. Ara ja prepara els dos principals reptes de la temporada a temps complert, entrenant mínim dues vegades al dia.

Per altra banda l'atleta continua impulsant l'atletisme a Palamós amb el Club Atlètic Mechaal, que compta amb més d'una quinzena de joves que estan intentant assolir marques que els permetin entrar a competir als campionats de Catalunya i d'Espanya.