Pitu Batlle vol corregir errors i sumar tres punts contra el SantBoià

Palamós

Data: 19/01/2018

Com aquell que fa una auditoria a una empresa, Pitu Batlle ja té al cap l'informe d'allò que no li agrada i que cal corregir si vol salvar el Palamós. Després d'una setmana completa d'entrenaments sota les seves ordres i del partit contra el Figueres el tècnic del Degà  ha treballat els aspectes tàctics i físics que vol inculcar als seus jugadors i que vol que apliquin ja contra el SantBoià.
 
 
L'equip del Baix Llobregat és un conjunt molt sòlid defensivament i que malgrat ser el rei dels empats no perd i encaixa molts pocs gols, particularment  a casa. Si el Degà vol sortir victoriós del Joan Baptista Milà haurà de ser intes.  
 
Del partit contra el Figueres, Batlle ha subratllat tot un conjunt d'errors en matèria de posicionament al camp, pressió i intensitat del joc. Vol un equip compacte, agressiu en el tall i sòlid a la defensa. Un onze compacte  i rocós que posi les coses difícils als rivals
 
El tècnic palamosí rebutja el que considera que són 'contes de la lletera'  respecte a la diferècnia de punts amb els rivals i diu que l'equip s'ha de centrar en el dia a dia, en guanyar els tres punts, com diu el tòpic, partit a partit. Respecte a la relació entre el joc i les sensacions de l'equip i el resultadisme, és contundent. 

Mario Cardete marxa, arriba Sergi Caballero

A nivell de 'mercatto' la setmana ha estat molt moguda i un punt surrealista a Can Palamós. El club ha anunciat la incorporació de Sergi Caballero, un davanter de 19 anys format al planter del Barça i Málaga, propietat del Girona i que actualment jugava cedit al Gavà.
 
I el punt dalinià el porta Mario Cardete. Fitxat per nadal i després de jugar dos partits ha decidit marxar  a l'equip blaugrana per motius personals. Uns motius que podrien tenir a veure amb la família i la feina.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports