La junta del Palamós desestima la moció de censura i Junts pel Degà recorre a la justícia

Palamós

Data: 16/06/2018

Intervé: Pere Aliu, Junts pel Degà

Autèntic sidral en el si del Palamós Club de Futbol. Quan semblava que la junta directiva de l'entitat convocaria a la massa social a votar la moció de censura presentada per Junts pel Degà, el president Joan Pau Pérez va anunciar aquest divendres que la desestimava per no seguir el que marquen els estatuts. La plataforma liderada per Pere Aliu ha anunciat que des d'aquest dilluns emprendrà accions legals i durà la junta al Tribunal de l'Esport.

La junta es recolza en el punt 1 de l'article 89 en el que exigeixen la còpia compulsada de tots els socis que han signat la moció. A més, basen aquesta acció en un informe de la Federació Catalana de Futbol. Per la seva banda, Junts pel Degà hi veu diverses irregularitats: que no s'ha fet cas al punt 2 del mateix article, que manava convocar una mesa amb membres de la directiva i dels sol·licitants de la moció; i, sobretot, que veuen indicis que aquest informe de la FCF podria ser fals. 

Acusacions creuades

Junts pel Degà considera que tot plegat és una estratègia del Club per fer temps, i és que asseguren que Joan Pau Pérez i els seus saben que tenen les hores comptades al capdavant del Palamós.  

La junta del Palamós, mentrestant, acusa al grup de Pere Aliu de posar pals a les rodes al projecte esportiu de Javi Salamero a 1a Catalana. Afirmen que està costant molt contactar amb els jugadors per culpa de la inestibilitat que es respira darrerament a Palamós. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports