La Trailwalker 2023 reuneix més de 1700 participants

L'esport i la solidaritat han tornat a anar plegats de la mà de la Trailwalker. La cursa continua creixent en equips participants i més de 1.700 esportistes han corregut una de les tres distàncies de la prova. Un recorregut que fa suar de valent als corredors, però que els omple de satisfacció una vegada arriben a la línia d'arribada.

Un any més, centenars d'esportistes han recorregut els 100 quilòmetres que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols per participar en la Trailwalker. La prova també ofereix dos recorreguts més: un de 55 km d'Olot a Girona i un altre de 10 entre Santa Cristina d'Aro i Sant Feliu. Encara que les distàncies variïn, la cooperació entre els membres de l'equip és vital durant la cursa.

Completar la Traiwalker implica moltes hores d'entrenament col·lectiu i individual i bona comunicació i coordinació amb l'equip de suport que acompanya els quatre corredors. Aquest any, els primers s'han fet esperar. Més de 13 hores i 30 minuts després de la sortida l'equip PIMEC Joves ha travessat la meta a Sant Feliu de Guíxols.

Ells han estat els primers i durant la nit de dissabte i diumenge, centenars d'equips han alçat els braços a la meta dels Jardins Juli Garreta.

Des de dissabte a la tarda, als jardins Juli Garreta s'hi organitzen activitats mentre s'espera l'arribada dels corredors. Actuacions de ball, concerts i ioga han estat algunes de les propostes que s'hi han dut a terme. També s'ha celebrat la cursa escolar, on alumnes de les escoles del municipi han pogut córrer pel tram final de la Trailwalker.

A banda de l'esport, l'altre vessant de la cursa és la solidaritat per contribuir a projectes socials arreu del món.

Una Trailwalker que ha tornat a ser un dels focus principals de l'esport a les comarques gironines i que vol continuar sumant edicions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports