Arrenca la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica a Palafrugell

Palafrugell

Data: 19/02/2018

Intervé: Xavier Gamero, Director Tècnic del Consell Esportiu del Baix Empordà

Palafrugell va acollir aquest diumenge la primera jornada de la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica de Nivell A. Al llarg de tot el dia van passar pel poliesportiu palafrugellenc unes 400 esportistes de totes les edats, des de prebenjamí fins a juvenil

La Lliga Territorial que va arrencar a Palafrugell està formada per dues jornades al Baix Empordà, dues és al Gironès i dues més a la Selva. Al final, sumant les classificacions de totes les jornades disputades, les millors gimnastes participaran als Jocs Emporion, que aquest any tindran lloc al Giroès durant el mes de maig. 

Les jornades de Lliga Territorial disputades al Baix Empordà s'emmarquen dins els Jocs Escolars que el Consell Esportiu de la comarca organitza. Amb competicions en tot tipus d'esports, ara ha arrencat la rítmica i en les properes setmanes ho faran altres disciplines individuals com l'artística o el funky. Simultàniament, els esports d'equip com el futbol, el bàsquet o el korfbal ja es troben en la segona fase de la competició. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports