4 clubs nàutics baixempordanesos impulsen Interclubs Costa Brava

4 clubs nàutics baixempordanesos impulsen Interclubs Costa Brava
Baix Empordà

Data: 12/02/2018

Quatre clubs nàutics del Baix Empordà s'han unit per crear el projecte Interclubs Costa Brava amb l'objectiu d'impulsar les regates de creuer, sovint poc participades. La iniciativa consisteix en una competició formada per quatre regates, cadascuna de les quals es celebrarà durant el mes de març en casdascun dels clubs participants, que són el Sant Feliu, Port d'Aro, Costa Brava de Palamós i l'Estartit. Els regatistes hauran de pagar una única inscripció per les quatre proves i treure's per tant una única llicència, amb la qual cosa es busca facilitar la participació dels navegants i alhora que els participants habituals de cada club s'uneixin per celebrar regates més numeroses i competitives.  

Interclubs Costa Brava neix amb l'objectiu principal de potenciar les regates en modalitat de vela de creuer, que inclouen diverses classes i tenen una eslora més gran.El projecte s'emmiralla en un projecte similar que s'ha impulsat a l'Alt Empordà amb grans resultats.

La primera de les regates de la competició es celebrarà el 3 i 4 de març al Club Nàutic Port d'Aro i continuarà en caps de setmana alterns a la resta de clubs participants. De cara a futures edicions, podria sumar-se a l'Interclubs Costa Brava el Club Nàutic de Blanes.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports