Marina Burganya i Guillem Motiel guanyen la 32a Triatló Sprint

El Club Aquàtic Xaloc de Sant Feliu de Guíxols va celebrar la 32a Triatló Sprint. Una prova que va complir amb les expectatives de l'organització pel que fa a l'assistència i el perfil del recorregut. Els guanyadors van ser Marina Burganya i Guillem Montiel

Triatletes d'arreu de Catalunya van trobar-se a la 32a edició del Triatló Sprint, organitzada pel Club Aquàtic Xaloc. A partir de les 4 de la tarda, els 300 esportistes es van llançar a l'aigua per començar un recorregut més curt comparat amb els triatlons olímpiques, però igual d'exigent pel que fa al tipus de perfil. Als diferents triatletes els va acompanyar el públic que no va deixar d'animar durant tota una prova que va superar les expectatives d'inscrits.

Les primeres diferències es van fer durant els 750 metres de natació. Tot seguit, 20 quilòmetres de bicicleta per tota la carretera de Tossa fins a arribar a la urbanització Rosamar. Per acabar, 5 quilòmetres de cursa a peu en un circuit de dues voltes que combinava trams plans com el passeig del mar, però també moments de pendent com la pujada fins a Port Salvi.

Aquest és un recorregut que mostra la complexitat del territori i serveix per mostrar als esportistes les oportunitats que ofereix Sant Feliu de Guíxols en l'àmbit esportiu.

A banda d'una gran participació a escala catalana, la prova també compta amb esportistes internacionals. Un triatló que amb els seus 32 anys d'història, és una de les escollides per a molts triatletes

D'aquesta manera, el triatló Sprint va marcar l'agenda esportiva de dissabte, sent una de les proves més consolidades de la localitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports