El CH Palafrugell s'imposa al SHUM de Maçanet (6-2)

El Corredor Mató Club Hoquei Palafrugell va guanyar per golejada al SHUM de Maçanet. Els palafrugellencs van mantenir un ritme molt alt durant tot el partit i es van  mostrar molt efectius de cara porteria. Després d'aquesta victòria, els de Cesc Linares es preparen per rebre al Manlleu, equip que, igual que el Palafrugell, jugava a OK Lliga la passada temporada

El Corredor Mató CH Palafrugell s'ha imposat 6-2 al SHUM de Maçanet de la Selva. Els de Cesc Linares han entrat molt intensos al partit i s'han posat per davant al marcador al minut 3 amb el gol d'Adrián Candamio. Dos minuts més tard, Marc Figa ha marcat el segon dels palafrugellencs després d'un fort xut.

L'equip de la Selva ha intentat reaccionar, però ha trobat un Xevi Arcas molt inspirat sota els pals. Els visitants han tingut el 2-1 amb una falta directa que Josep Hernández no ha sabut aprofitar. Qui no ha perdonat ha estat Rubén Ruiz que ha marcat el tercer dels locals cinc minuts abans del descans.

La segona meitat ha començat amb una falta directa per Adrián Candamio que ha aturat Ramón Ramírez. Els de Maçanet han escurçat distàncies al minut sis amb el gol de Josep Hernández. Una alegria que ha durat tres minuts, quan Marc Figa ha anotat el quart del Palafrugell. Un minut més tard, Gerard Pujol ha desaprofitat un penal per marcar el cinquè gol de la nit.

El 5-1 pel Palafrugell l'ha fet Tim Borrell i, quan faltaven nou minuts pel final, Gerard Pujol ha marcat el sisè dels locals. Pujol ha pogut marcar dos minuts més tard, però no ha transformat el penal. A falta d'un minut, Josep Hernández ha posat el 6-2 definitiu.

Un resultat que ha deixat satisfet al tècnic local per la intensitat dels jugadors.

Per la seva banda, l'entrenador del Maçanet ha lamentat la falta d'encert i el fet d'anar 3-0 perdent al descans.

La victòria ha classificat al CH Palafrugell per la copa de la Princesa, una opció per alçar un títol aquesta temporada.

La victòria situa al Palafrugell segon a només un punt del Rivas i ja es preparen per a la propera jornada davant del Manlleu.