El Palamós rep un invicte Espanyol B amb promoció especial per omplir l'estadi

El Palamós rep un invicte Espanyol B amb promoció especial per omplir l'estadi
Palamós

Data: 08/02/2018

A priori no és un equip de la lliga del Palamós, però en la situació actual de l'equip és una batalla que no es pot deixar de disputar. El Degà rep el líder a casa en una situació complicada en la que cal lluitar per tots els punts. 

Amb ànim de no donar res per perdut i sortir a guanyar els homes de Pitu Batlle se les veuran amb el totpoderós Espanyol B. Un dels millors filials de l'Estat que aquesta temporada va com un coet i ningú dubta que el seu lloc és a la Segona Divisió B.

Després de tres empats consecutius, el tècnic palamosí vol traduir les bones sensacions obtingudes en els darrers partits en victòries que ajudin a salvar la categoria. 

Socis amb acompanyant gratis per rebre un rival invicte

L'Espanyol B no és un rival qualsevol. De fet, és l'únic equip de la categoria que encara no ha perdut cap partit i treu ni més ni menys que 15 punts al segon classificat, l'Hospitalet. És amb diferència l'equip més golejador de Tercera amb 50 gols i també el menys golejat amb 15. 

Àlex és dubte i Uri i Marc en principi ja podran jugar. Coincidint amb el Carnaval i el tradicional servei d'honor del Rei i Reina de les festes, el club vol omplir l'estadi. Per això cada soci podrà portar un acompanyant gratis al camp. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports