Multitudinari i internacional Beach Water Polo Costa Brava

Palamós

Data: 03/09/2018

INTERVÉ: Quim Colet, director de competició // IMATGES AÈRIES: Geosupport Foto Drone Costa Brava

Després de la bona rebuda de la primera edició de l'any passat, aquest cap de setmana Palamós va repetir amb un nou Beach Water Polo Costa Brava. La prova d'enguany va demostrar haver crescut i ser d'un marcat caràcter internacional. El conjunt vencedor va ser Macros.

26 equips catalans, espanyols, però sobretot europeus, amb representants de països com, per exemple, França, Anglaterra, Bèlgica, Suïssa, Suècia o Holanda van competir sense parar a la Platja Gran de Palamós des del divendres fins al diumenge. Aquesta vegada, a diferència de l'any passat, degut a que la prova s'havia fet gran hi havia dos camps de joc. Començant pel mateix terreny de joc, el públic present a la platja podia veure que aquesta és una modalitat de waterpolo molt diferent a la tradicional. 

Els guanyadors Macros van imposar-se a la final per 19-14 a Super Macros. Tots dos combinats reunien jugadors del CN Barcelona amb esportistes amateurs, exjugadors i jugadors professionals de Divisió d'Honor. El tercer lloc se'l va emportar el BZ&PC Bodegraven holandès, després de guanyar 13-8 al Poblenou.
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports