La UE l'Estartit seguirà essent filial de la UE Costa Brava

INTERVÉ: Carles Nugué, President de la UE L'Estartit

La Unió Esportiva l’Estartit continuarà essent filial de l’Unió Esportiva Costa Brava durant aquesta temporada. Malgrat que els intents de l’equip llagoterenc per jugar al camp de l’Estartit es veiessin frustrats per diversos tràmits administratius, l’acord entre els dos clubs s’ha mantingut per tal de seguir vinculats.
 
A més, La Unió Esportiva L’Estartit recupera diverses figures històriques del club, com és el cas, per exemple, de Carles Nugué, que ja havia presidit l’entitat durant la seva època daurada. També hi haurà altres incorporacions, com per exemple la de César Toledo com a Coordinador, qui va dirigir l’equip a Superlliga, i el lloc de secretari tècnic l’ocuparà Toni Santoyo. Amb aquest nou equip humà es vol tirar endavant una temporada en què s’intentarà tornar a professionalitzar el futbol femení. Una temporada, però, que es preveu complicada, i que de cara als anys vinents, costarà mantenir.
 
El club espera que l’any que ve la Unió Esportiva Costa Brava pugui traslladar-se al camp de l’Estartit, i començar a treballar de manera conjunta per tal de posar sota el mateix paraigua a tot un seguit d’equips més petits com ells que, d’una altra manera, segons Nugué, tard o d’hora acabaran desapareixent.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports