La moció de censura del Palamós CF es votarà aquest mes de juny

Palamós

Data: 28/05/2018


Dies d'alts i baixos a les oficines del Palamós CF. Mentre l'actual junta directiva amb Joan Pau Pérez al capdavant prepara la propera temporada amb l'anunci, per una banda, d'un nou projecte a quarta catalana i, per l'altra, la incorporació a la banqueta del degà de Javi Salamero, un grup de socis, entre ells Pere Aliu, han presentat una moció de censura contra el president actual.

Pere Aliu que ha parlat per Televisió Costa Brava apunta que els resultats no han acompanyat, i que això sumat a la manca de rumb que veuen en el club així com les males formes de gestionar-lo que consideren que han tingut els ha portat a presentar aquesta moció que fa temps que han posat sobre la taula de la junta actual.

En quant a la futura incorporació de Javi Salamero com entrenador del Palamós CF, Aliu no ha volgut entrar en valoracions, només ha apuntat que si la moció de censura prospera ja revisaran les condicions del que avui és un futur contracte.

La moció de censura fa uns dies que ha estat presentada a les oficines del club, Aliu i els demés socis impulsors són coneixedors que no es votarà el proper 7 de juny en el marc de l'Assemblea Extraordinària, així que estan a l'espera de rebre la notificació de quan es posarà a debat del soci palamosí. Han calculat que el club té fins a l'entorn del 21 de juny perquè es convoqui un ple per votar la moció.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports