El Palafrugell s'emporta un punt en la seva visita al Lleida (3-3)

Data: 10/05/2021

INTERVENEN: Xevi Garcia i Albert Folguera, entrenadors del CH Palafrugell i del Lleida Llista Blava

Volien puntuar en la seva visita al Lleida Llista Blava, i ho van fer. El CH Palafrugell aquest diumenge va aconseguir un punt a la pista de Bell-Lloc en un partit molt igualat que va finalitzar amb un just empat a tres.

Els primers minuts de la primera meitat van estar protagonitzats pels xuts a bola aturada. Al minut 4 de partit Borja Ramon va xutar una falta directa -que no va poder transformar-, fruit d'una targeta blava a Uri Vives.

Al minut 5 Andreu Tomàs va obrir la llauna amb un gol de penal. Després del primer gol del partit, el Lleida va tenir dues ocasions d'or més en forma de penal, als minuts 8 i 11. Xuts d'Andreu Tomàs i Uri Vives que Linu va aturar, convertint-se en un dels protagonistes del partit.

El màxim golejador dels de Xevi Garcia, Sergi Canet, va empatar el partit al minut 15 fent el seu 25è gol de la temporada. El Lleida va reaccionar molt ràpidament a l'empat, tornant a posar-se per davant al marcador al mateix minut amb una jugada entre Sergi Folguera i Bruno Di Benedetto.

Al minut 6 de la segona meitat Xavier Aldrich, desviant un xut de Marc Figa, va posar altra vegada l'empat a l'electrònic (2-2).

Al minut 39 del partit, Mikel Abeal va avançar als palafrugellencs per primera vegada en tot l'enfrontament. El Lleida de nou va reaccionar al gol al mateix minut, tal com havia passat a la primera meitat i amb els mateixos protagonistes. Assistència de Folguera i gol de Bruno. Que posaven el partit amb empat per tercera vegada.

Al minut 48 el Palafrugell va tenir una falta directa a favor, després que li ensenyessin una polèmica blava a Di Benedetto en una acció amb Figa. Martí Serra va aturar la directa de Xavier Aldrich, sentenciant així el partit amb empat a tres i per tant, repartiment de punts.

Aquest empat manté als de Xevi Garcia en la mateixa posició novena posició que defensa de fa mesos, ara amb 35 punts. Dos menys que el Girona i dos més que el Calafell. Aquest dissabte visitaran el Caldes per recuperar l'únic partit que els queda pendent.