El Barça femení atropella l'Espanyol i s'emporta la Copa Catalunya (4-0)

Palamós

Data: 25/08/2019

Intervé: Salvador Jaspe, entrenador de l'Espanyol femení i Lluís Cortés, entrenador del F.C. Barcelona

La nit es presentava apassionant amb un dels derbis que no es pot perdre cap aficionat del futbol: el Barça-Espanyol. L'estadi Palamós- Costa Brava seria l'encarregat d'acollir la final de la Copa Catalunya en un partit on les blaugranes van ser molt superiors al conjunt 'perico'. Amb aquesta victòria el Barça aconsegueix la seva desena Copa Catalunya i la sisena consecutiva.

Des de l'inici del partit, el Barça es va dedicar a dominar el matx amb el tiki-taka que dirigien des del centre del camp Patri Guijarro i Alexia Putellas. Tot just començar Maria León va estabellar al pal un cop de cap brillant. Amb aquesta dinàmica, el primer gol arribaria al minut 25 de la mà de la davantera nigeriana Oshoala, que va fer anar de bòlit la defensa de l'Espanyol durant tot el partit gràcies a la seva força i velocitat.

Cinc minuts més tard, Caroline Graham, la nova incorporació del Barça a l'extrem dret, va generar la jugada que va permetre a Mariona situar el 2-0 al marcador, després que la pilota entrés plorant dins la xarxa.

A la segona part el Barça es va relaxar lleugerament a l'inici, però al minut 64 Mariona convertiria un penal que significaria el 3-0. Finalment, amb el partit a punt d'acabar, Clàudia Pina va aconseguir el definitiu 4-0.

L'entrenador de l'Espanyol femení, Salvador Jaspe, va assegurar que estava satisfet de l'esforç de les seves jugadores. Per la seva part, el tècnic blaugrana, Lluís Cortés, es mostrava convençut que aquest any el Barça femení serà capaç de competir-ho tot.

La passada temporada el Barça femení va perdre la final de la Champions contra el Lyon i, ara per ara, amb aquest equip tan sòlid, aconseguir el trofeu europeu ha de ser el seu principal objectiu.