Victòria treballada del CH Palafrugell davant el CP Taradell (3-1)

Data: 20/01/2021

INTERVENEN: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell // Marc Soler, jugador del CP Taradell

El CH Palafrugell aconsegueix una treballada victòria davant la visita del Taradell en la que ha estat l'última jornada de la primera volta de la màxima categoria estatal d'hoquei patins. Tres gols de Sergi Canet, Mikel Abeal i Xavier Aldrich i un gran partit de Linu a la porteria van donar uns importants tres punts a l'equip de Xevi Garcia, que els manté a la novena posició de la taula amb 17 punts i opcions matemàtiques d'anar a la copa.

El duel entre rivals directes es va iniciar amb una primera meitat on els del Baix Empordà van estar superiors i els de Ferran Moreno van patir dos errors que es van transformar en dos gols palafrugellencs. El primer, de Sergi Canet, al minut 8 de partit. Amb aquesta anotació el gironí i màxim golejador del conjunt ja suma 11 gols aquesta temporada, 2 més que en tota la temporada anterior.

El gallec Mikeal Abeal allunyava els locals al marcador anotant el 2 a 0 al minut 19, amb el que ha estat el seu segon gol amb la samarreta blanc-i-negra aquesta temporada.

El Taradell aconseguia retallar distàncies al minut 5 de la segona meitat en una jugada entre Víctor Crespo i Marc Soler que finalitzava amb gol dels visitants (2-1)

Minut més tard del gol, Caco Ceschin va veure una blava. Moment de patiment pels de Palafrugell en donar l'oportunitat de xutar a Dani Rodríguez i empatar el partit. L'excel·lent intervenció de Linu va mantenir l'electrònic amb el 2 a 1.

Al minut 38 el Palafrugell va arribar a la desena falta comesa i al 48, també el Taradell. Cap dels dos conjunts va transformar l'ocasió de xut en gol. De fet, cal destacar el gran partit que van oferir ambdós porters. Albert Dalmau va aturar un penal executat per Xavier Aldrich durant la primera meitat, i Linu va aturar les dues faltes directes que van llançar-li.

A 20 segons del final del partit Ferran Moreno va treure a Dalmau de la porteria per afegir al terreny de joc al cinquè jugador i buscar així l'empat, fet que se'ls va girar en contra, quan Aldrich aprofitava per marcar el 3 a 1 a porteria buida amb un xut des de mitja pista.

Amb aquest resultat, el Palafrugell ha sumat punts en tots els enfrontaments que ha disputat com a local durant primera volta, amb excepció del Lleida, que és l'únic conjunt fins el dia d'avui que s'ha endut els tres punts de Palafrugell (1-2).

L'inici de la segona volta serà aquest dissabte al vespre, quan els de Xevi Garcia rebran al Barça d'Edu Castro.