Trencament a la junta gestora del Palamós

Palamós

Data: 18/09/2018

Intervé: Josep Maria Guzmán, secretari de la junta gestora

Els membres de la Junta Gestora del Palamós Club de Futbol s'han tirat els plats pel cap fent encara més incerta la celebració de les eleccions a la presidència del Club. 

Aquest dilluns el president i el secretari de la gestora van comunicar que s'amplia el termini de presentació de candidatures sense límit encara davant de la impossibilitat de tancar-lo aquest mateix 17 de setembre com estava previst. Argumenten que hi ha tres socis que han anunciat que impugnarien les eleccions en cas de celebrar-se i que s'ha de vetllar pels seus drets democràtics. S'hi presentarien dues candidatures que ara per ara, no tenen totes les garanties.

La continuïtat de la junta gestora però està en entredit, ja que el seu vocal n'ha demanat la dissolució a la secretaria general de l'esport en veure frau de llei en les seves actuacions. Els partidaris de l'antiga junta directiva consideren que la gestora s'ha excedit en les seves atribucions, trencant els acords i pactes de consens signats, mentre que el president i el secretari de la junta gestora consideren que són els màxims responsables del Club davant del buit de poder generat arran de la dimissió de l'ex president Joan Pau Pérez. 

Contràriament a l'anunci de la gestora, l'antiga junta dóna el termini per presentar candidatures per tancat sent la seva l'única registrada fins ara. La gestora, per la seva banda, anuncia que ha demanat la mediació de la Federació Catalana de Futbol i la Generalitat perquè medïin en el conflicte a partir d'ara. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports