Xavier Pérez és campió del món de pesca d'embarcació fondejada

INTERVÉ: Xavier Pérez, campió del món de pesca fondejada

Xavier Pérez, vinculat a l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols, s'ha proclamat campió  del món conjuntament amb tot l'equip espanyol del 53 Campionat del Món en la modalitat d’embarcació fondejada, que es va celebrar a Portugal aquest setembre. 

El mode que es va utilitzar per puntuar per a aquest campionat va ser un sistema en el que cada espècie de peix tenia la seva puntuació pròpia, independentment del seu pes, sempre que assolissin la mida mínima per a poder ser pescats.

Aquesta competició exigia que tot el conjunt de canya i rodet fos prou potent per poder pescar amb ploms de 225 a 300 gr, de manera que en el cas de Xavi Pérez, va utilitzar la Kali Kunnan ABYSS 420/480 i com rodet el Tica Talismà TG 6000.

Les embarcacions en què pescaven eren totes de pescadors professionals o xàrters de pesca. A cada barca, pescaven 8 esportistes de països diferents per evitar enfrontaments entre pescadors del mateix país. Un cop acabada la competició i ja de tornada per port, els telèfons entre ells treien foc per saber els resultats de cada un dels components de la selecció. 

Finalment espanya es va classificar com a campiona del món per davant d'Itàlia i de Croacia, que aconseguien la plata i el bronze.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports