Adrià Luque guanya la 47ena edició de la travessia de Sant Feliu de Guíxols

Mireia Borrego, Club Aquàtic Xaloc

Repassar el circuit i preparar-se amb la resta de participants. Això és el que han fet els nadadors i nadadores abans de començar la travessia organitzada pel Club Aquàtic Xaloc. Aquesta era la 47ena edició de la prova que ofereix un recorregut per tota la costa de Sant Feliu de Guíxols,  amb dues travessies diferents.

Des de primera hora del matí ja hi havia nedadors a la zona de Rius i Calvet per recollir els seus dorsals.  El ritme de les inscripcions va ser molt positiu i la Travessia de l’Espigó va comptar amb 150 atletes, mentre que la Travessia de Sant Feliu va tenir 50 participants. Aquest any, la travessia va tenir el seu paper solidari ja que un euro de la inscripció anava destinat a l’Oncolliga de Girona.

I un cop tothom tenia els dorsals i els organitzadors van repassar els últims detalls del recorregut, es va donar la sortida a la prova de 1.500 metres. Més tard, a les 11:30 es va iniciar la travessia de 400 metres

El dia oferia unes condicions perfectes per la competició i disfrutar de la prova

El guanyador de la travessia va ser Adrià Luque del club GEiEG amb un temps de 20:50. A cinc segons seus va arribar Eric Casals del CN Vic i el podi el va completar Javier Navarro del CN Aquamasters, que va completar la prova amb 21:20.

L’activitat del Xaloc no para i el proper 19 de setembre tindrà lloc la Volta del Serrà, una travessia de 7 quilòmetres en parelles, un fet que la fa diferent de la resta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports