La segona etapa de la Costa Brava Stage Run recorre la costa baix-empordanesa

La Costa Brava stage run ha marcat l'agenda esportiva aquests tres primers dies del mes d'abril. La prova consta de tres etapes i la segona d'elles es va disputar tota sencera en territori baix-empordanès. Una cursa que des del primer dia ja fa notar la seva duresa als corredors que són conscients que la Costa Brava ofereix un recorregut amb diverses superfícies per córrer, totes elles convertint la cursa en un autèntic trencacames.

La cursa ofereix dues modalitats de distàncies diferents. Per la segona etapa, la distància llarga començava a Platja d'Aro i passava per La Fosca fins a arribar a Calella de Palafrugell. Des d'allà sortien els de la distància curta que abans de començar, ja animaven als primers corredors de l'altra modalitat. A partir de Calella, els esperaven diferents pendents puja i baixa com el Far de Sant Sebastià, passant pel cap de Begur i acabant a l'Estartit, creuant la Gola del Ter.

Aquest punt de dificultat permet que el nivell de competitivitat sigui alta des de l'inici i fa que la classificació no es decideixi fins als últims quilòmetres.

Una prova que no seria possible sense els voluntaris que se situen en els diferents avituallaments. També és especial per l'oportunitat que dona a esportistes de dins i fora Catalunya per practicar el turisme esportiu a la Costa Brava i gaudir de l'entorn de la zona.

La cursa ha anat guanyant participants any rere any i per aquesta edició va esgotar tots els dorsals, cosa que la situa com una de les proves trail de referència.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports