Major presència femenina en el XIX Rally Costa Brava Històric by Motul

Palamós

Data: 26/10/2022

El XIX Rally Costa Brava Històric s'ha presentat aquest dimecres a Palamós amb una de les millors llistes d'inscrits de la seva trajectòria. La prova de regularitat per a vehicles clàssics es disputarà del 27 al 30 d'octubre i, enguany, comptarà amb el programa MotorDona, que fomenta la participació femenina en tots els àmbits de la competició.

El soroll de motor de models emblemàtics, com el Lancia Stratos, el Renault-Alpine A110 o el BMW 3.0 CSL, sonarà del 27 al 30 d'octubre a Palamós. El Rally Costa Brava Històric celebrarà la seva edició més nombrosa, pel que fa a nombre d'inscrits, participació femenina, equips novells i en quilòmetres de recorregut.

Com a novetat, s'ha tirat endavant el programa MotorDona, que fomenta la participació femenina en tots els àmbits de la competició. Hi haurà un equip de mecànica conformat exclusivament per dones, i a més, la seva presència al volant s'ha multiplicat per 10.

El ral·li s'ha consagrat com un dels més destacats a escala europea. No és d'estranyar, doncs, que hi hagi una trentena d'inscrits d'àmbit internacional i una desena de locals. El recorregut també accentua el seu atractiu amb més de 1.100 quilòmetres i un tram rècord en distància de regularitat.

El Passeig del Mar de Palamós serà el punt neuràlgic de la trobada. Aquí, s'hi desplegarà un village amb simuladors, una expo-fira, a més, de l'esperada entrega de premis. La competició ja és una tradició en el calendari del municipi i, per això, des del consistori confien a continuar creixent.

Els resultats obtinguts en el Rally Costa Brava Històric puntuen al campionat internacional. Rere el volant, hi haurà la dakariana Rosa Romero, els vigents guanyadors Carles Fortuny i Carles Jiménez, o el cantant Álvaro Soler.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports