1.500 atletes participaran en el Campionat de Catalunya de Cros per Clubs de Calonge

Els i les millors atletes dins el món del cros es desplaçaran el pròxim 31 d'octubre fins a Calonge. El municipi baix-empordanès esdevindrà la seu del Campionat de Catalunya de Cros per Clubs, que alhora coincidirà amb la segona edició del Cros de Calonge i Sant Antoni. Així doncs, dues trobades d'alt nivell, que "contribueixen a consolidar la marca de vila esportiva".

Enguany, la Federació Catalana d'Atletisme celebra la 102a edició del Campionat de Catalunya. Sabadell, Vic i Mataró han estat els municipis que més cops han organitzat la trobada, per aquest motiu, el seu president, Joan Villuendas, es mostra agraït perquè es pugui estendre per territori. De fet, els esportistes també en tenien ganes, ja que hi ha un total de 1.500 inscrits.

La cursa de camp a través o cros és una modalitat dins l'atletisme, que consisteix a recórrer distàncies en circuits naturals. A Calonge el Pavelló d'Esports esdevindrà el punt central amb tres voltes. La primera està configurada a través de gespa, la segona per pineda, i la tercera per un camp llaurat. El traçat final, en concret, es vaticina d'exigència màxima.

Si l'al·licient competitiu no fora prou, el Campionat de Catalunya de Cros per Clubs atorgarà 800 euros al primer classificat, 400 al segon i 200 al tercer. El Cos de Calonge i Sant Antoni, també preveu retribucions de 500, 300, 200, 100 i 50 euros pels capdavanters.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports