El RCD Espanyol mostra la seva Escola de Tecnificació a una seixantena de nens i nenes

Intervé: Mario Fernández, Coordinador Escola Tecnificació Futbol de l'Espanyol a Calonge

Els i les futbolistes han s'han dividit en grups i han treballat exercicis tècnics i tàctics ajudats per tècnics del club

Indicacions sobre com superar la pressió del rival, correccions sobre posicionament tàctic o exercicis de toc i passada. Una seixantena de nens i nenes han conegut de primera mà què s'espera d'ells i com treballa l'Escola de Tecnificació de Futbol de l'Espanyol a Calonge.

El Club blanc-i-blau ha volgut mostrar la metodologia que aplicarà a la seva escola. Després d'una petita xerrada els nens i nenes s'han dividit en grups que han treballat diverses facetes com el xut, el posicionament tàctic, els desmarcatges, o les passades amb les seves respectives correccions en situacions de joc real.

Convertir l'Escola en un puntal del futbol formatiu blanc-i-blau

L'entitat, reconeguda pel món del futbol pel seu treball de base, vol convertir l'Escola de Tecnificació de Calonge en un dels puntals del seu model formatiu. Treballarà amb els clubs de la zona per millorar el nivell dels seus futbolistes i tindrà una bona bossa on cercar, trobar i desenvolupar talent que potser algun dia acabarà saltant al RCDE Stadium.

L'Escola iniciarà els entrenaments el 13 de gener i es sumarà a les 13 acadèmies que el club té repartides arreu del món a més del treball que fan a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb els equips de futbol base de l'Espayol.

Després de l'entrenament obert d'avui els nens i nenes han visionat vídeos per analitzar situacions de joc i han rebut un diploma que els acredita com a participants en la jornada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports