El Massi-Tactic segueix l’estela dels equips WorldTour a València

Torroella de Montgrí

Data: 22/02/2022

El Massi-Tactic UCI Women’s Team va acabar en 14è lloc de la classificació general per equips a la Setmana Valenciana-Volta Comunitat Valenciana Fèmines, una cursa de quatre etapes que es va celebrar del 17 al 20 de febrer i on hi van participar 13 equips WorldTour.

Les de Torroella de Montgrí, de categoria Continental, van quedar darrere dels conjunts del primer nivell i Spela Kern va obtenir la millor plaça individual, 28a.

El Massi-Tactic va acabar amb sis de les set corredores entre les millors 65  corredores de 200 participants. També hi va córrer Mireia Benito i Mireia Trias –tercera i cinquena millor espanyola-, Andrea Ramírez, Aurela Nerlo, Nathalie Eklund i Corinna Lechner.

La propera cursa de les empordaneses serà el 9 de març a Bèlgica, en el Gran Premi Oetingen, una cursa de 117 km on ja hi van prendre part la temporada passada i que significarà el primer desplaçament a l’estranger de l’any.