La Corxera acull la classificatòria pels Europeus i Mundial de natació amb aletes

La Corxera acull la classificatòria pels Europeus i Mundial de natació amb aletes
El cronòmetre és la clau que els permetrà tenir un lloc entre els millors de l'Estat Espanyol. La piscina La Corxera de Sant Feliu de Guíxols va acollir una jornada de natació destinada a fixar els temps mínims amb els que la selecció espanyola escollirà el seu equip per disputar el Mundial i l'Europeu Júnior i Sènior que es celebra aquest 2018. 
 
Més de 140 esportistes d'arreu de l'Estat van participar en una jornada de presa de temps que es va viure amb  molta intensitat i nervis i equips de diverses Comunitats Autònomes. Aquesta és la quarta vegada que la piscina ganxona acull un campionat d'aquestes característiques convertint-se en  un escenari ideal per disputar cites importants. 
 
La jornada es va dividir en diferents proves. Es va disputar Bialeta en 50, 100 i 200  metres i monoaleta en 50, 100, 200, 400 i 800 metres. També es va disputar la modalitat escafandra en 100, 400 i 500 metres i apnea en 50 metres. 
 
El club amfitrió, el Club Aquàtic Xaloc, hi va portar 13 esportistes que han entrenat durament els darrers dos mesos per millorar les seves marques personals i poder ser seleccionables pel combinat estatal. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports