El FC Palafrugell presenta nova junta i projecte esportiu pels pròxims quatre anys

Palafrugell

Data: 20/08/2021

INTERVÉ: Eduard Puig, president del Palafrugell FC

L'inici de la temporada 2021/22 ve acompanyada d'un nou projecte esportiu al FC Palafrugell que, amb una nova junta directiva formada per 12 membres, té com a objectiu formar i ajudar al desenvolupament personal, social i esportiu dels nens i nenes.

La junta per als quatre anys vinents està organitzada en cinc blocs. Presidència, càrrec que ocupa Eduard Puig; primer equip, que portaran Jordi Alsina i Marc Carretero; futbol base, amb Àlex Jordán i Benito Ramírez; àrea econòmica i jurídica, formada per Jaume Guasch, Andreu Peñalver, Adrià Rodríguez i Mercy Tauchnitz, i per últim, àrea social i de comunicació, la qual serà gestionada per Fede Savalls, Ariadna Trias i Francesc Niell.

Els tres pilars base del nou projecte són: esportiu, educatiu i emocional. Volen recuperar l'esperit de pertinença, promocionar i ampliar el futbol base, recuperar antics jugadors del club, fomentar i donar suport al futbol femení, diferenciar-se d'altres clubs, oferir i assolir una transparència econòmica i dèficit zero.

Pel que fa al primer equip, el qual aquesta temporada estarà dirigit per Jordi Codina i Albert Buendía, l'objectiu és estar a segona catalana amb el màxim nombre de jugadors de la casa possible.

La presentació del projecte als socis i socies de l'entitat ha tingut lloc aquest dijous al Teatre Municipal de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports