Els Tornadoes guanyen el Torneig Internacional de Korfball de Platja d'Aro (30-18)

Intervé: David Backland, entrenador dels Tornadoes K.C.

La final es presentava interessant entre els qui havien sigut els dos millors equips de korfball per emportar-se la Copa Internacional Platja d'Aro. Per una banda, arribaven els Tornadoes, un equip provinent d'Anglaterra i de l'altra el Vallparadís Korfball Club, de Terrassa.

Durant la primera part del partit el marcador es va mantenir igualat i els dos conjunts igualaven el matx amb assiduïtat. Les diferències es van marcar a la segona part, quan els Tornadoes van mostrar  el seu desplegament físic amb més rebots que el contrari  i amb anotacions atac rere atac fins arribar a imposar-se als terrassencs per un clar 30-18.

El torneig Internacional de Korfball va comptar amb fins a 8 equips i el tercer classificat va ser el Platja d'Aro Korball Club, amfitrió de la competició. Els Tornadoes es van mostrar satisfets amb una victòria que els permet preparar l'inici de la competició domèstica a Anglaterra.

Les inundacions del dissabte van impedir que el torneig es disputés a Platja d'Aro i Santa Cristina va deixar seu pavelló a disposició de la competició.