Esport, salut i neteja del medi ambient es troben diumenge a Sant Antoni

INTERVÉ: Judith Hidalgo, presidenta Run Woman Run / Joan Mateu, Run Woman Run

Esport, salut i medi ambient es combinaran aquest diumenge a Palamós i Sant Antoni a la primera eco-marxa popular de la Costa Brava. Una nova tendència esportiva que es diu plogging i que combina l’entrenament a l’aire lliure amb la recollida de brossa. Aquest moviment, nascut a Suècia amb l’objectiu d’aconseguir una autèntica revolució mediambiental, ja està començant a sorgir al nostre país. 

L'associació Run Woman Run i l'aplicació mòbil Twinapp Running organitzen aquesta jornada amb tres marxes que promouen l'esport i la neteja de l'entorn. La ruta plogging de 7 quilòmetres, la més llarga de totes i d'interior, passarà pels carrers de Sant Antoni, per la urbanització Puig ses Forques i el Balitrà de Palamós, tot recollint-hi residus per pista de terra, riera i corriol. Hi ha dues rutesmés,  de 5 quilòmetres, una fins a Torre Valentina i l'altra fins al Port Marina de Palamós per netejar de brossa tant al passeig i la platja de Sant Antoni, com al passeig i a la platja gran de Palamós. Posteriorment, tota la brossa recollida serà reciclada. 


La marxa és diumenge i les inscripcions costen 8 euros. La nova plaça d’Es Monestrí serà el punt d’inscripció i sortida per les tres marxes plogging programades. Els organitzadors es fan càrrec de l’avituallament i el material necessari per a la recollida de brossa a tots els participants, els quals, a l’hora de fer la inscripció, escolliran entre fer el plogging caminant o, bé, corrent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports