El Xaloc, campió de Catalunya de Natació amb Aletes

Un centenar de nedadors i nedadores van participar a la competició amb seu a la Piscina La Corxera de Sant Feliu de Guíxols

El Club Aquàtic Xaloc es va proclamar campió de Catalunya de Natació amb aletes després de dos dies de competició intensa. L'equip de casa va aconseguir 2.728 punts, 625 més que el CN Hospitalet i 677 més que el CE Mediterrani, segon i tercer respectivament.

Els nedadors Albert Casamitjana i Laia Bofill van ser els encarregats de recollir la copa que acredita el club ganxó com el millor de Catalunya d'aquesta disciplina.

En una Piscina La Corxera amb estrictes mesures de seguretat anticovid i aforament limitat inclòs a la cafeteria de la instal·lació un centenar de nedadors i nedadores van prendre part  en una competició amb 4 grups d'edat i diferents categories: Infantil, cadet, júnior i sènior.

Dos dies de competició

Durant les dues sessions realitzades, dissabte i diumenge, es va competir en proves individuals de diferents disciplines: superfície, bifins, apnea, escafandre i distàncies des de 25m a 1500m i relleus per equips.

TV Costa Brava va oferir el 'streaming' de l'esdeveniment a través dels canals propis i del youtube del CA Xaloc en una jornada esportiva que va ser ben competida amb frec a frec en totes les disciplines entre els tres clubs que van pujar al podi.

Una especialitat amb una posada en escena espectacular

La Natació amb Aletes és una especialitat esportiva de natació clàssica que té una posada en escena espectacular aconseguint altes velocitats a la piscina gràcies a les monoaletes, les ampolles d'aire o els tubs.

 Les proves en piscina corresponen a distàncies iguals a les de la natació tradicional, però amb tres disciplines ben diferenciades: apnea, superfície i escafandre

Durant les competicions, es poden produir onades de fins a 40 cm, desbordant-se sovint l’aigua de les piscines.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports