El 4t Beach Water Polo Costa Brava comptarà amb la participació de 200 esportistes

Palamós

Data: 26/08/2021

La platja Gran de Palamós serà l'escenari, aquest cap de setmana, d'un torneig de caràcter internacional. Un total de 200 jugadors i jugadores, repartits en 24 equips, es desplaçaran fins a la localitat baix-empordanesa per disputar-se el trofeu del Beach Water Polo Costa Brava.

Tal com indica el seu nom, aquesta modalitat esportiva es practica al mar i presenta divergències respecte al waterpolo convencional. De fet, l'espai de joc és més petit, una peculiaritat que redueix les transicions i afavoreix el joc en atac.

El municipi de Palamós serà de nou la seu del torneig, que enguany celebra la 4a edició, després de cancel·lar-se l'any passat a causa del coronavirus. Amb les piles renovades i amb un any d'experiència a l'esquena, hi haurà clubs provinents de 6 comunitats autònomes, França, Països Baixos i el Líban. No obstant això, la pandèmia ha reduït la presència d'equips internacionals.

Sobre el terreny de joc també es disputarà el tradicional partit de les estrelles, el qual comptarà amb la participació d'Anni Espar, medallista de plata als Jocs Olímpics de Tòquio, i Adrià Delgado, jugador de la selecció espanyola.

L'esdeveniment promet ser un dels principals punts d'atracció turística d'aquest cap de setmana i visibilitzar així, la pràctica esportiva entre la població.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports