La Corxera celebra el vintè aniversari portant el gimnàs al carrer

INTERVÉ: Carles Montemayor, director del Gimnàs La Corxera

L'any 2001 s'inaugurava el gimnàs la Corxera de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta passada setmana, coincidint amb el seu vintè aniversari, han traslladat les seves activitats dirigides als carrers de la ciutat, en ubicacions com el passeig o la platja.

Aquesta celebració ha aplegat un gran nombre d'assistents. Principalment socis i sòcies del gimnàs, però també d'altres curiosos que s'han animat en veure moviment. Les activitats que han ofert, obertes a tothom, han estat des de pàdel fins a zumba passant per tota mena de classes que ofereixen al centre.

L'objectiu, més enllà de donar-se a conèixer i celebrar l'aniversari, era animar a tots els ganxons i ganxones a fer esport. En aquest sentit, des de la Corxera han reivindicat una vegada més la importància d'estar físicament actius i que l'esport és salut, i més encara en temps de pandèmia.

El fet que el PROCICAT obligués tancar els centres diverses vegades va crear inseguretat als usuaris. Gimnasos com la Corxera, tot i no haver detectat cap cas de Covid a les seves instal·lacions i haver fet el possible per demostrar que són centres segurs, van patir una davallada de fins a un 50% d'abonats durant l'any 2020. Ara, segons informa el director del centre, comencen a remuntar.

Totes les activitats del vintè aniversari complien amb les mesures sanitàries. S'han celebrat a l'aire lliure, amb reserva prèvia, registre dels assistents i distàncies de seguretat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports