Sílvia Roura s'emporta la plata a la Titan Desert

INTERVÉ: Sílvia Roura, ciclista

Sílvia Roura aconsegueix la plata en la 15a edició de la Titan Desert, enguany celebrada a Almería a causa de la pandèmia. 

La ciclista ganxona del KH7, 34ena en la classificació general,  va completar les etapes en 16 hores 37 minuts i 44 segons. Va estar la segona dona en creuar la meta en les quatre últimes etapes de la competició i destaca les complicacions que van patir durant la 4a, que va fins i tot obligar a l'organització a finalitzar-la abans, per causes meotorològiques. 

Roura fa un balanç positiu de la seva actuació a la Titan i espera poder tornar a competir, si la situació sanitària ho permet, a inicis del 2021. 

La Titan Desert, que s'havia de celebrar al Marroc del 19 al 24 d'abril, és una de les competicions ciclistes més dures del món. L'edició 2020 queda marcada per el canvi d'ubicació i un estricte protocol COVID-19 per a les gairebé 1000 persones que formen la caravana Titan. Roura fa un balanç positiu de la seva actuació a la competició i espera poder tornar a competir, si la situació sanitària ho permet, a inicis del 2021. 

En la classificació masculina, el company d'equip de Roura, Josep Betalú, també va finalitzar en segona posició. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports