Un Palamós invicte ja és líder després de superar el Rubí per 1-3

Palamós

Data: 07/10/2019

El Palamós CF segueix invicte a la Lliga i ja és líder de Primera Catalana després de vèncer el Rubí per 1-3. Els homes de Joan Màrmol van fer un partit molt complet a Can Rosés i demostren que són clars candidats a l'ascens.

El Degà ja va començar mossegant ben d'hora. El minut 3 Dani Muela  va situar l'1-0 al marcador en la primera ocasió del partit, aprofitant el refús d'un xut d'Adri Salas. Els rubinencs han intentat reposar-se amb control improductiu de la pilota sense inquietar la porteria de Quinti.

A l'inici de la segona part Dani Muela ha aprofitat una assistència d'Adri Salas per foradar la porteria de Juanmi amb un xut creuat. Amb 0-2 al marcador el Rubí ha assetjat al porteria de Quinti i ha aconsguit superar-lo de penal al minut 63. Màrmol, conscient que se li podria escapar el partit, va moure la banqueta i la jugada li va sortir rodona amb un gol de Toni Rossell que posava l'1-3 definitiu al marcador.

El Palamós és líder en solitari amb 15 punts després que el Girona B es deixés dos punts al camp de la Grama. El proper partit del Palamós es jugarà el proper diumenge 13 d'octubre a les 5 de la tarda, a l'Estadi Municipal Palamós Costa Brava, davant el Sabadell Nord.