Palamós aprova un paquet de subvencions per a entitats esportives

Palamós

Data: 09/04/2021

Intervé: Joan Barba, regidor d'esports

L'Ajuntament adapta els criteris per ajudar a les entitats i resta pes a les activitats esportives per augumentar el del projecte esportiu


L'Ajuntament de Palamós ha posat damunt la taula un paquet de 122.000 euros en subvencions per entitats esportives i ha modificat algunes de les bases de convocatòries anteriors. Cada entitat haurà d'acreditar una sèrie de mèrits que seran clau per determinar la quantia que rebran. En canvi el nombre d'activitats esportives realitzades deixa de ser un criteri ja que la Covid ha deixat el mapa esportiu pràcticament desert.

El ple va validar només amb els vots de l'equip de govern un plec de condicions que no agrada a l'oposició que hi veu mancances i que tem que els barems exigits puguin ser una barrera i un examen per les entitats.

Els 122.000 euros de subvencions a les entitats esportives de Palamós es repartiran en quatre apartats: Entitats d'esports col·lectius, d'esports individuals, AMPAS i associacions esportives escolars i, finalment, esportistes d'elit. En cada una d'aquestes categories caldrà justificar els següents punts.

El projecte esportiu s'haurà de justificar amb set punts.

Des de l'Ajuntament de Palamós pretenen que aquests canvis afavoreixin a les entitats esportives molt afectades per la Covid-19
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports