El Garbí s'imposa a la Roca amb uns estel·lars Madí al davant i Carbó a la porteria

Data: 15/03/2021

L'Handbol Garbí va sumar una nova victòria contra el BM La Roca B per 34 a 25. El conjunt empordanès va dominar pràcticament tot el partit amb un conjunt vallesà que es va anar desfent a mesura que passaven els minuts.

Els Palafrugellencs van començar amb un 4-0 al marcador però La Roca va despertar i es va col·locar a 4 gols. Però a partir del minut 20 els visitants van anar punxant i van estar una bona colla de minuts sense veure porteria. Al descans ja es va arribar a un marcador de 17 a 10 i en la represa el Garbí se'n va arribar anar de 9 gols de diferència.

A destacar l'actuació de David Madí que amb 9 gols es va convertir en el 'killer' del partit. Gens menyspreable tampoc va ser l'actuació de l'altre home inspirat en matèria de gol de les files palafrugellenques. Oriol Ponseti va anotar 7 gols. Els vermells també van estar molt inspirats a la porteria amb un Pau Carbó que va ser una autèntica muralla a la porteria local.

D'aquesta manera els palafrugellencs van venjar la derrota patida el dia anterior al pavelló de la Roca on van caure per 41 a 31.

Amb aquesta victòria el Garbí puja fins a la sisena posició amb 9 punts i 12 partits jugats, dels quals 4 han acabat en victòria.