Victòria del CH Granollers per un gol contra el BM Granollers

Data: 31/01/2021

INTERVÉ: David Romero, entrenador del BM Granollers // Oriol Sierra, entrenador del CH Garbí

Victòria per un gol del Club Handbol Garbí contra el BM Granollers. Un partit en què ha predominat l'empat constant gairebé fins al minut final. Durant la primera part el jove equip del Granollers liderava del marcador per un o dos gols d'avantatge i arribant al final dels primers 30 minuts ha pres el domini del joc tancant el primer període amb un 9 a 14.

L'equip empordanès, però, ha entrat jugant fort a l'inici de la segona part tot remuntant el partit. Els palafrugellencs han aconseguit donar la volta al joc i superar el contrincant per més de tres gols fins a gairebé al final.

En els últims cinc minuts, però, ha tornat a créixer la tensió de l'empat i finalment els visitants s'han quedat amb només una anotació menys que els locals. Per tant victòria pel CH Garbí que s'endú els punts del partit d'anada amb un 25 a 24 contra el BM Granollers.