Comença la Christmas Race amb més de 600 regatistes

Palamós

Data: 18/12/2017

Arriba Nadal i Palamós mira al mar. Tot aquest estol d'embarcacions salpen aquesta setmana per competir en la tradicional Christmas Race que porta el bo i millor del món de les regates a la Costa Brava. Des de dilluns i fins divendres més de 600 persones d'una vintena de països competeixen en tres categories diferents.
 
 
La Christmas obre el calendari regatístic internacional marcat  enguany pel Mundial de 420 que es celebra a Austràlia i que ha fet baixar un xic la participació en aquesta categoria. 
 
Pel que fa al nivell a la Christmas hi ha una mica de tot, des de regatistes consagrats a promeses. Sofía Toro, Ángela Pumariega, Jordi Xammar, Joaquín Blanco, Alison Young, Milan Vujasinovic i Tatiana Drozdovskaya són algunes de les primeres espases més destacades. 
 
L'Estat Espanyol és la delegació amb més embarcacions seguida d'Alemanya i França. El regatisme català tindrà una presència destacada en la Christmas buscant demostrar el bon nivell que ha assolit l'esport. 
 
Pel que fa a la meteorologia l'organització espera que respecti la competició. 
 
Des de fa quatre dècades la Christmas és una regata estratègica en el calendari de la vela situada en una època de l'any en què molts equips nòrdics aprofiten el mediterrani per entrenar-se davant la impossibilitat de fer-ho en les seves gèlides coses. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports