La Volta arriba a Sant Feliu amb un final d'etapa a l'esprint

Intervenen: Michael Matthews, guanyador de l'etapa; Thomas De Gendt, líder

Michael Matthews s'ha proclamat vencedor de la segona etapa de la Volta després d'un disputat esprint. L'etapa, plana amb tres ports de tercera categoria, ha sortit de Mataró i ha acabat a Sant Feliu de Guíxols. La ruta, de poc més de 160 km, ha estat marcada pel vent que ha bufat tota l'estona, sobretot a l'arribar al Baix Empordà.

Escapada de tres corredors i caiguda de Froome

Els ciclistes han entrat al Baix Empordà per Sant Sadurní de l'Heura des de Santa Pellaia, han passat per La Bisbal, Palafrugell, Llafranc, Sant Antoni, Platja d'Aro i arribada a Sant Feliu de Guíxols on hi han passat dos cops.

Des de bon començament l'etapa ha estat liderada per una escapada de tres corredors, Marco Minaard, Jonas Gregar i Josef Cerny. Cap al final l'equip del vigent campió, el Movistar d'Alejandro Valverde; el Lotto del líder Thomas De Gendt; i l'Astana han començat a imprimir un ritme de rodatge elevat i els han atrapat a l'ascens a Romanyà.

A l'entrada a la ciutat ganoxna s'ha produit una caiguda amb diversos ciclistes implicats, entre ells el campió del Tour Chris Froome, que ha perdut sis minuts a la general i virtualment diu adéu a les opcions de podi.

Molta expectació a l'arribada

L'etapa ha generat una gran expectació a Sant Feliu de Guíxols amb desenes de persones que des d'una hora abnas ja s'esperaven a l'arribada a la carretera de Girona. A la meta hi havia el set de l'organització i diverses parades de merxandatge.

L'arribada de l'etapa ha estat tot un trasbals per Sant Feliu de Guíxols amb nombrosos carrers tallats des de primera hora de la tarda i desenes de persones de l'organització mobilitzades

Notícies relacionades

La Volta arriba a Sant Feliu de Guíxols amb carrers tallats però hotels plens (27-03-2019)
Sant Feliu de Guíxols, meta d'una de les etapes reina de La Volta (31-01-2019)
Sant Feliu de Guíxols serà final d'una etapa de la Volta i inici d'una altra (29-06-2018)
 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports