La penya Blaugrana de Monells ens explica com ha viscut la marxa de Messi del Barça

La Penya Blaugrana de Monells, és una petita penya nascuda l'any 2010 que les persones que en formen part defineixen com una penya gastronòmica-futbolística d'amics molt culers que es reuneixen per veure els partits del Barça mentre sopen. Engloba socis de totes les edats de la zona de La Bisbal d'Empordà i voltants, i també organitza diferents activitats de caràcter solidari com escudellades, quines, o l'any passat el recapte de diners destinat a la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu.

En aquesta ocasió els hem visitat per veure com han viscut la marxa de Messi del Barça. Ens expliquen que aquestes últimes setmanes, des que encara semblava que Messi es podia quedar, fins avui dia que ja l'han presentat al PSG, han passat per diferents fases.

Quan els preguntem per Leo Messi i com han viscut la seva etapa al Barça, la resposta no és altra que la d'haver tingut la sort d'haver gaudit del millor jugador del món al seu equip, i asseguren que la penya de Monells, en part, es va crear i ha crescut amb els anys, gràcies al jugador argentí.

Pel que fa a la gestió del club els últims anys, amb Josep Maria Bartomeu al capdavant, la defineixen com la pitjor gestió de la història.

Tot i la situació en què es troba al club i la marxa de Messi, els membres de la penya de Monells asseguren que les ganes que comenci una nova temporada segueixen intactes, i reivindiquen que s'ha de seguir al costat de l'equip animant-los, i confien que els tornaran a donar alegries.

El jugador va començar a jugar al futbol de molt petit i el seu potencial va ser identificat ràpidament pel Futbol Club Barcelona. El primer dia oficial del crac argentí amb el Barça va ser el dia 16 d'octubre de l'any 2004 quan tenia 17 anys. Ara, disset anys més tard, marxa després d'haver aglutinat els principals rècords de la història del FC Barcelona. Ha estat el futbolista blaugrana amb més partits jugats, més gols, més títols i més victòries en els 121 anys d'història del Club, més enllà de molts d'altres records.

Leo Messi va ser presentat aquest dimecres com a nou jugador del Paris Sant Germain, on hi jugarà amb el dorsal 30 a l'esquena, mateix número amb el qual va debutar amb el Barça.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports