40 pilots i copilots s’inicien al món del motor en el primer curs RallySchool Costa Brava

INTERVENEN: Miquel Bell-lloch, alcalde de Calonge i Sant Antoni // Àlex Romaní, president de Rallyclassics // Álvaro Soler i Ramon Mañas, pilot i copilot participants al curs 

Ja ha arrencat el primer Curs RallySchool Costa Brava, un esdeveniment creat per preparar als amants més amateurs del rally. Molts d'aquests alumnes s'iniciaran al món del motor al Rally Costa Brava Historic, que se celebrarà del 23 al 26 d'abril, amb sortida a Palamós i diverses activitats a Calonge i Sant Antoni. 

El curs, que ha començat aquest divendres i durarà fins diumenge, permetrà als conductors millorar els seus coneixements sobre la conducció esportiva tant de velocitat com de regularitat. 

Les classes han estat divides en dues seccions, teoriques i pràctiques, amb monitors i formadors d'alt nivell com Luis Climent, Dani Solà, David Nafría, Jordi Renú, Alex Romani, Jordi Casals o Tati Sanchís. 

En l'apartat teòric, al Palau Firal de Sant Antoni, coneixen la seguretat al volant, física dinàmica, traçadades i frenades, com preparar un rally o la preparació personal del pilot. Pel que fa a la pràctica, els pilots i copilots de velocitat tindran com a escenari la Ganga, i els de regularitat, Romanyà. Aquí aprendran a prendre notes, detectar els riscos, aprofitar al màxim els recursos i conèixer la zona. 

La formació s'ha iniciat amb les 40 places que oferia ocupades. Entre els pilots i copilots inscrits al curs hi ha el cantant Álvaro Soler, que també participarà al Rally Costa Brava Historic.

Esdeveniments com aquest potencien la vinculació del municipi amb el món del motor. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports