Kevin Callebont i Guillaume Heneman guanyen la marató de la Swimrun

Platja d'Aro ha sigut la línia d'arribada de la 3a Swimrun Costa Brava, una competició que combina la cursa de muntanya amb la natació en aigües obertes i que en aquest cas contemplava 3 distàncies. Han estat 380 els corredors que han participat a la Swimrun, una prova que es disputa per parelles.

La marató la van guanyar Kevin Callebont i Guillaume Heneman seguits per Jaume Dent i Nicolas Remires. Adrià Muñoz i Albert Parreño seguits per Hugo i Nicolas Tormento van fer-se amb la mitja marató, i els guanyadors de la distància curta van ser aquesta parella mixta formada per Sonia Rojas i Mario Guillén.

La cursa amb més participació ha estat la mitja marató que sortia de la platja del Port de Bo de Calella de Palafrugell amb unes 80 parelles inscrites. Després, 60 parelles van atrevir-se amb la marató que sortia del castell de Begur i finalment unes 50 parelles van participar a la cursa curta que sortia de la platja de la Fosca a Palamós.

Aquest any hi ha hagut gairebé un centenar més de corredors que l'any passat i els primers han estat uns 20 minuts més ràpids que el 2017.