Villalobos torna d'un Dakar "excepcionalment dur" satisfet amb l'experiència

El copilot d'Isidre Esteve amb l'equip Repsol Rally Team, el calongí Txema Villalobos, ja ha tornat a casa després d'un Dakar 2019 que han finalitzat amb una 21a posició com l'any passat.

La prova més dura del món, disputada enguany al Perú, ha tingut aquest any també la seva edició més dura per culpa de la sorra i les dunes. Villalobos es mostra satisfet d'haver acabat el Dakar i de la 21a posició aconseguida, tot i reconèixer que hagués desitjat tenir menys problemes i superar la marca de l'any passat.

Txema Villalobos explica que cadascuna de les 10 etapes, que aquest any han tingut lloc exclusivament al Perú, ha estat excepcionalment dura. Recorda que el pitjor moment de la competició va ser el moment en què el seu cotxe va bolcar fruit d'un accident amb un boggie.

Tot i la ressaca d'aquest Dakar 2019, Isidre Esteve i Txema Villalobos ja pensen en el seu quart Dakar l'any 2020. Estan a l'espera de saber amb quins patrocinadors es comptarà pe si és possible tenir un cotxe millor. En cas contrari, hauran de seguir l'aventura amb el vehicle que han pilotat fins ara, que ja fa via cap a Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports