El Bisbal Bàsquet guanya el derbi davant el Bàsquet Girona B (67-59)

El derbi gironí de Lliga EBA es va quedar a la Bisbal. El Sol Gironès Bisbal Bàsquet va imposar-se 67-59 al Bàsquet Girona B en un derbi igualat fins a l'últim quart. Els bisbalencs van saber aguantar la pressió dels gironins i van sentenciar el partit gràcies a l'encert en el tir exterior. L'afició local va respondre a la crida de l'equip i va omplir el pavelló vell, posant pressió sobre cada jugada rival. Al final, victòria de prestigi que col·loca al Bisbal Bàsquet que avança als gironins a la classificació.

El Bisbal Bàsquet s'ha imposat al Bàsquet Girona B en un derbi vibrant. Els bisbalencs han començat el derbi intensos en defensa i carregant el rebot, aconseguint un 11-2 a l'inici del partit. Els de Girona han reaccionat i els nou punts de Kevin Torres han escurçat la diferència al final del quart, amb un 18-11.

L'equip de Marc Serra ha sabut tancar els atacs locals al segon parcial, generant moltes pèrdues dels bisbalencs. Els locals no trobaven situacions de tir còmodes i el Bàsquet Girona B s'ha apropat al mercador de la mà d'Adrià Moncanut. Al descans 28-27.

El tercer quart ha estat el que ha tingut més encert. Els dos equips han sabut trobar espais a la defensa rival, fent gaudir als espectadors d'un bàsquet ofensiu. Els gironins s'han posat per primer cop per davant al marcador, però Eric Jiménez i Jaume Solé han liderat la reacció dels de Carles Rofes. Quatre triples del "6" bisbalenc han permès als locals marxar amb quatre punts a favor abans de l'últim quart.

Amb 10 minuts pel final, els de Carles Rofes han sabut gestionar bé l'avantatge Jaume Sole ha mantingut l'encert en el tir de camp i Lamin Dibba s'ha fet fort sota la cistella. El públic s'ha fet notar, aconseguint posar pressió sobre cada atac del Bàsquet Girona B. Les bones defenses i una esmaixada de Lamin han tancat la victòria bisbalenca al derbi gironí de Lliga EBA.

En Pere Subirana i en Gerard Rius han pogut parlar amb els dos entrenadors.

Després de dos partits a casa, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet visitarà el Vic, el líder de la classificació.