El CH Palafrugell fa el primer pas per assegurar la permanència a l'OK Lliga (5-3)

Data: 07/06/2021

INTERVENEN: Xevi Garcia i Marc Figa, entrenador i jugador del CH Palafrugell

El CH Palafrugell fa el primer pas per aconseguir la permanència a l'OK Lliga en haver guanyat aquest dissabte al CP Vilafranca per 5 gols a 3 en el primer dels dos partits de l'eliminatòria.

Els de Xevi Garcia es van avançar al marcador amb dos gols als minuts 6 i 7. El primer de la nit va ser de Marc Figa, de penal. El segon va arribar fruit d'una jugada assajada entre Borja Ramon, Figa i Sergi Canet.

El Vilafranca va agafar força i va capgirar el resultat de dos gols en contra arribant a avançar-se als locals. Roger Martí va marcar aquest primer gol a Linu al minut 18, i a la segona meitat el capità dels visitants, Joan Vázquez, en va fer dos que van posar-los per davant amb un 2 a 3.

Després d'aquest tercer del Vilafranca al minut 33, Caco Ceschin va trigar pocs segons a tornar a posar l'empat al marcador, i el partit va culminar amb dos gols més dels palafrugellencs, tots dos a bola aturada. El 4 a 3 el va fer Canet de penal, i el 5 a 3 Caco de falta directa.

Amb aquest resultat el Palafrugell té ara dos gols d'avantatge de cara al partit de tornada, que serà diumenge a les 16h a la pista rival i que es podrà seguir en directe al programa 'En Joc' de La Xarxa.