Txema Villalobos torna satisfet del Dakar 2018 amb l'objectiu de seguir millorant

Txema Villalobos ha tornat ja a la rutina al seu taller mecànic de Calonge després de completar el Dakar 2018 copilotant el cotxe d'Isidre Esteve i acabant en una meritòria 21a posició. Villalobos està molt satisfet del comportament del vehicle i dels pocs problemes que els hi ha portat en la competició. Ple que fa al recorregut assegura que ha sigut molt dur i difícil però que a la vegada els hi ha permès divertir-se molt.

L'objectiu era entrar al top 20 de la classificació i s'hi han quedat a les portes. Problemes amb l'alternador i amb la bomba d'aigua han fet que s'endarrerissin però estan contents perquè saben que sinó hagués estat per aquesta pèrdua de temps haurien complert l'objectiu.

L'any que ve més i millor. Per endavant hi ha 11 mesos en els que s'ha de millorar el cotxe i fer-lo encara més fiable. També es posaran les piles per repartir bé les tasques dins l'equip Repsol i minimitzar la pèrdua de temps. Finalment i el més important, provaran el cotxe en dues competicions, a l'estiu la Baja Aragón i després al Marroc en una competició de 5 dies que els serveix com a entrenament pel proper Dakar ja que la competició és molt semblant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports