Quarta victòria consecutiva i opcions d'anar a la Copa del Rei

Palafrugell

Data: 18/02/2021

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell  // Imatges: OKLiga.tv / @som_dhoquei

Victòria del Palafrugell al pavelló Joan Ortoll que els manté a la setena posició a la classificació amb 29 punts, i amb encara opcions d’entrar a la Copa del Rei si el Calafell guanya al Girona la setmana vinent. Amb un resultat de 4 a 5, el partit va estar protagonitzat pel xut a bola aturada i per un brillant Borja Ramon que va anotar 4 dels 5 gols palafrugellencs, donant la quarta victòria consecutiva als blanc i negres.

D’inici el partit es posava en contra dels de Palafrugell amb un gol matiner als primers segons de Sergi Torné.

Marc Figa, de penal, va posar l’1 a 1 al marcador, un gol d’Oriol Palau tornava a avançar els locals i Eloi Mitjans posava el 3 a 1 també amb gol de penal.

Borja Ramon, estrella del partit, va retallar distàncies i empatar-lo a tres minuts del descans amb dos gols seguits, el segon, de falta directa després que l’entrenador local, Pere Varias, rebés una targeta blava, (3-3)

A la represa Guido Pellizzari tornava a posar el Calafell per davant a l’electrònic amb un 4 a 3, però Xano Edo va encaixar dos gols més de falta directa de Borja Ramon que sentenciaven el partit amb victòria palafrugellenca.

Amb aquest resultat el Palafrugell ha aconseguit els objectius marcats: lluitar fins al final i no abaixar els braços en cap moment, aconseguir tres punts més que els mantinguin fora de les places de descens, i puntuar fora de casa.

Dissabte visitaran el Lloret en busca de la cinquena victòria consecutiva de la temporada.